TV-produktion

Tillid

Intet formidler et budskab og en historie bedre end levende billeder.  I samarbejde med private produktionsselskaber produces TV til internt og eksternt brug i virksomheder og organisationer  i Danmark og i udlandet. Uanset om det et en instruktionsfilm eller film  til et bestemt formål lægger vi stor energi i ideudviklingen og den forudgående research.

Der udarbejdes en storyboard, før vi begynder selve optagelserne. Det sparer tid både til selve optagelserne og i klipperummet bagefter.

Vi bruger så mange af grundelementerne fra god storytelling til at udvikle den gode historie, der kan ses af flest mulige mennesker.

Vi bruger løs af alt det tekniske udstyr, en opgave måtte kræve, hvad enten det er et lille aktion-kamera, en drone, et steadycam kamera eller store kamera til 4K-optagelser. Og vi lægger stor vægt på god lyd i alle optagelser, noget som mange ignorerer. For os er det en passion at arbejde med en god lydside.

TV kurser

Mange virksomheder bruger i dag selv kameraer til at producere TV til intern brug eller til hjemmesider, men har ofte behov for vejledning i at få det bedste ud af udstyret. På dette to-dages kursus gennemgår vi kameraet og dets funktioner og muligheder. Men lige så vigtigt arbejdes med at finde den rette historie og den rigtige måde, at formidle historien på. TV produktion består af en lang række valg, der ikke kan gøres om. Derfor er forberedelserne så vigtige..  Med grundig forberedelse og planlægning spares meget tid senere. Vi gennemgår de basale funktioner i videoredigering og evaluerer det færdige resultat.

 

 

Comments are closed.