Få debatten på Folkemødet på film

Produktionsselskabet Casablanca Film ved  producent Peter Beeck Thiesen og TV-journalist Henrik Denta tilbyder at fortælle jeres historier fra Folkemødet. Vi har produceret film lige siden Folkemødets start og det er blevet til over 100 timer fra b.la debatterne. Vi har derfor den største erfaring med at producere film fra Folkemødet og få fastholdt de gode øjeblikke og de intense debatter.

Inden Folkemødet og debatterne starter tager vi et møde, hvor vi sammen drøfter, hvad der er debattens vigtigste tema og hvilket budskab, der skal fremgå af filmen. Det besluttes også på forhånd, hvem der skal interviewes og der laves aftaler, før Folkemødet går i gang.

På den måde bliver det færdige resultat hurtig færdigt til alles tilfredshed.

Alle optagelser sker med professionelt broadcast-udstyr i fuld HD-kvalitet.

Alle priser er eks. moms

Baseret på mange års erfaring, kan vi levere følgende tre pakker:

Den lille pakke – kr. 4.000

Prisen indebærer en forudgående briefing, et interview efter debatten og billeder med lyd fra selve debatten. Det hele bliver redigeret ned til 2. minutter og afleveret samme dag i det format, I ønsker.

Mellempakken – kr. 6.000

Prisen indebærer en forudgående briefing og interviews med alle relevante personer fra debatten samt billeder med lyd fra selve debatten. Vi sørger selv for at lave aftalerne.  Det hele bliver redigeret ned til 2. minutter og afleveret samme dag i det format, I ønsker.

Den store pakke – kr. 9.000

Prisen indebærer en forudgående briefing. Vi optager hele debatten med både lyd og billede og laver interviews efterfølgende. Det hele klippes sammen til 3-4 minutter. Både den korte version og den lange version afleveres i det ønskede format.

Vi sørger for at filmene bliver lagt på Folkemødets TV-kanal og rådgiver gerne om de mest velegnede TV-formater i de bedste kvaliteter afhængigt af, på hvilke platforme filmene skal bruges.

Vi hjælper også gerne med at distribuere historierne på andre platforme. Ligeledes kan vi via vores store netværk hjælpe med at afsætte historierne til andre medier, hvis de har potentiale til det.

Kontakt os for yderligere information og få et tilbud.

Henrik Denta, TV-journalist, henrik@denta.dk, Tlf. 40 42 55 78

www.henrikdenta.dk

Peter Thiesen,  dir. Casablanca Film, pt@casablancafilm.dk. Tlf. 40 14 94 53

www.casablancafilm.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *